Despre noi

by V. Pintea

Posted on


SC STAR ABRAZIVI  SRL este din anul 2000 distribuitor autorizat în ROMÂNIA pentru industria lemnului al produselor firmei MIRKA Finlanda, unul dintre primii 5 mari producători de abrazivi pe suport din lume. În anul 2006, printr-o investiție realizată la firma de producție SC VERFEL SRL a fost achiziționată o linie completă de utilaje destinate fabricării benzilor abrazive înguste și late. Punerea în funcțiune a investiției în anul 2007 cu aportul tehnic al specialiștilor finlandezi a condus la posibilitatea de a veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri. Profesionalismul, seriozitatea și promptitudinea onorării comenzilor, alături de calitatea produselor ne-au ajutat să ne consolidăm poziția pe piața abrazivilor pe suport din România.


Comentarii

Nu sunt comentarii pentru aceasta noutate...

Adauga comentariu

Contactați-ne

Contactați-ne ! Trimiteți o cerere de ofertă pentru ceea ce vâ doriți și vâ vom răspunde cât mai repede cu detalii, prețuri și mai multe lămuriri.

Tag Cloud

informatii tehnice, abrazivi, slefuire, despre noi, Avomax Plus schimbat diferit, profesionala, masini de slefuit, abranet, mirka,